Nowy salon SIGMA ProCentrum w Lublinie!

Sieć profesjonalnych salonów Sigma ProCentrum powiększa się o kolejny punkt w Lublinie. Miłośnicy fotografii i Ci, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z aparatem, będą mogli przetestować, wypożyczyć i zakupić obiektywy marki Sigma. Obecnie sieć liczy już 11 punktów: w Warszawie, Wrocławiu, Krakowie, Szczecinie, Poznaniu, Sopocie, Chorzowie, Bydgoszczy, Gdańsku Białymstoku i Lublinie.

Podczas otwarcia salonu na klientów czekają promocje w postaci rabatów na wybrane akcesoria marki Marumi i Cullmann. W dodatku tego dnia wszyscy chętni będą mogli przetestować za darmo usługę wypożyczenia obiektywu.

Sigma ProCentrum to więcej niż salon sprzedaży, w każdym mieście w którym funkcjonuje punkt SPC rodzi się społeczność skupiająca profesjonalnych fotografów jak i adeptów tej sztuki. Oprócz świadczonych usług SPC organizuje warsztaty fotograficzne cieszące się dużą popularnością edukując w lokalną społeczność. Powstała więź pomiędzy użytkownikami budowana jest w oparciu o profesjonalne doradztwo i wymianę doświadczeń pomiędzy pasjonatami.

Sigma ProCentrum to miejsce, w którym znajduje się ponad 200 różnych obiektywów. Klienci otrzymają tu profesjonalne doradztwo i wsparcie techniczne. W salonach dostępna jest pełna oferta optyki do lustrzanek cyfrowych oraz analogowych. Zawodowy fotograf może tu wypożyczyć sprzęt, który jest mu potrzebny tylko jednorazowo lub przetestować jego możliwości przed ewentualnym zakupem, nie ponosząc przy tym dużych kosztów. Amatorzy fotografii mogą sprawdzić w salonie możliwości, jakie dają profesjonalne obiektywy i rozwijać swoje zainteresowanie fotografią, korzystając z porad ekspertów, którzy są na miejscu.

Koncepcja SPC została stworzona na bazie podobnych działań prowadzonych w Nowym Jorku czy Londynie i dopasowana do polskich realiów. Nowatorska usługa i konsekwentne realizowanie idei Sigma ProCentrum zyskały uznanie cenionych w branży portali jak Optyczne.pl czy Fotopolis.pl.

Poprzez stałe powiększanie sieci i organizowanie cyklicznych warsztatów fotograficznych SPC rozwija swoje usługi i dopasowuje je do oczekiwań użytkowników sprzętu.
Obecnie sieć liczy już 11 punktów: w Warszawie, Wrocławiu, Krakowie, Szczecinie, Poznaniu.

Lublinian zapraszamy do nowo otwartego salonu:
Sigma ProCentrum Lublin
ul. Mełgiewska 2
20-209 Lublin
Tel: 81 745 01 07
Więcej na nowej stronie internetowej: www.sigma-procentrum.pl

Hurtownia On-Line
Nasze marki