Statywy marki Vanguard wyróżnione na świecie

Miło nam poinformować, że statywy marki Vanguard zostały docenione i wyróżnione przez zagraniczne pisma fotograficzne – Photography News Magazine oraz Digital Photo.

Vanguard VEO 3+ 263AB

Czytelnicy Photography News Magazine docenili model VEO 3+ 263 AB, który zdobył nagrodę Best Tripod: Alloy Award 2020. Wysokiej jakości aluminiowy statyw typu all-in-one wyposażony w liczne innowacyjne funkcje i przydatne konfiguracje m.in. innowacyjny system wielokątowej kolumny centralnej (MACC), która przesuwa się pod kątem od 0 do 180 stopni w różnych pozycjach pionowych i poziomych, głowica kulowa BH-160 o maksymalnej ładowności do 15kg czy też „Arca Siss” – systemem szybkiego uwalniania.

Dowiedz się więcej o modelu VEO 3+ 263 AB tutaj

Vanguard VEO 3+ 263CB

Kolejnym wyróżnionym modelem marki Vanguard, tym razem przez czytelników magazynu Digital Photo, został model VEO 3+ 263 CB. Jest to bliźniaczo podobna konstrukcja do modelu VEO 3+ 263 AB. Lekki, 3-sekcyjny, wysokiej jakości aluminiowy statyw typu all-in-one wyposażony w liczne innowacyjne funkcje i przydatne konfiguracje. Mocna głowica kulowa BH-160 o maksymalnej ładowności do 15kg, z kompatybilnym systemem „Arca Siss” umożliwiającym szybkie uwalnianie aparatu. Posiada unikatową kolumnę MACC (wielokątowa kolumna centralna), za sprawą czego można fotografować w niemal dowolnym jej położeniu. Zapewnia to najwyższą swobodę fotografowania.

Dowiedz się więcej o modelu VEO 3+ 263CB tutaj