Kreuj złotą godzinę z Profoto A1X lub A10

Meg Loeks, jak większość fotografów uwielbia złotą godzinę. Jednakże nie zawsze mogła wykorzystać ten piękny wieczorowy efekt, ponieważ długie, letnie dni sprawiają, że fotografowanie dzieci staje się niemal niemożliwe. Słońce zachodzi prawie o 22.00, a to godzina, gdy dzieci już śpią. Wszystko zmieniło się dzięki użyciu lampy Profoto A1 wraz z filtrami żelowymi. Taki zestaw umożliwił Meg stworzyć złotą godzinę w środku dnia. Zobacz historię Megzainspiruj się, skorzystaj z oferty specjalnej i kreuj złotą godzinę ze swoim nowym światłem od Profoto.

Z zestawem Profoto A1X/A10 zawierającym dwa filtry żelowe Clic Gel Half CTOClic Gel Quarter CTB oraz Clic Grid 20 ambitny kreator obrazu ma wszystko czego potrzebuje w zasięgu ręki, aby stworzyć efekt złotej czy niebieskiej godziny z niebywałą łatwością i w dowolnym miejscu. Wystarczy podłączyć magnetyczne modyfikatory Profoto Clic do dowolnej lampy błyskowej z serii A marki Profoto i można rozpocząć tworzenie. Wybierz Clic Gel Half CTO, aby uzyskać efekt złotej godziny. Clic Gel Quarter CTB, aby stworzyć efekt niebieskiej godziny. Łącz filtry żelowe z siatką Clic Grid 20, aby wzmocnić i ukierunkować światło. Zastosuj 2 lampy A1 ustawiając w kontrze światło żółte z niebieskim i wydobądź piękno swojego modela w klimatycznym oświetleniu filmowym. wydobądź piękno swojego modela w klimatycznym oświetleniu filmowym.

Oferta specjalna

Przy zakupie pojedynczej lampy Profoto A1XProfoto A10 lub Profoto A10 Off-Camera Kit otrzymasz w zestawie 3 modyfikatory Clic Gel Half CTOClic Gel Quarter CTB oraz Clic Grid 20 o wartości 590,- PLN w prezencie!

Warunki promocji

• Promocja obowiązuje w dniach od 04.03.2021 do 05.05.2021 r. lub do odwołania.
  • Promocja dotyczy produktów pochodzących wyłącznie z dystrybucji Autoryzowanego Dystrybutora produktów Profoto w Polsce – firmy K-Consult Sp. z o.o.
  • Oferta dostępna jest u Autoryzowanych Dealerów Profoto w Polsce.
  • Oferta nie łączy się z innymi promocjami na Profoto A1X czy A10.
  • Lista produktów objętych promocją udostępniona jest w poniższej tabeli informacyjnej.
  • Aby odebrać w prezencie 1 szt. Clic Gel Half CTO, 1 szt. Clic Gel Quarter CTB oraz 1 szt. Clic Grid 20 należy zakupić 1 szt. Profoto A1X lub A10 lub Profoto A10 Off-Camera Kit w dowolnej, dostępnej dedykacji systemowej.
  • Sugerowane przez producenta ceny detaliczne brutto ujęte w poniższej tabeli są jedynie niewiążącą rekomendacją, a realne ceny poszczególnych produktów mogą różnić się w zależności od oferty Dealera

Skorzystaj z oferty specjalnej i dołącz do grona kreatorów obrazu narzędziami marki Profoto!

O ofertę pytaj u Autoryzowanych Dealerów Profoto w Polsce.