K-Consult najlepszym dystrybutorem marki SIGMA na świecie!

Z wielką przyjemnością pragniemy poinformować, iż nasza firma, K-Consult sp. z o.o., wyłączny dystrybutor produktów marki SIGMA w Polsce, została właśnie wybrana przez producenta jej najlepszym dystrybutorem, pokonując ponad 50 firm na całym świecie!

Pierwszy raz nagrody dla najlepszych dystrybutorów SIGMA Corporation przyznała w roku 2018, podczas targów Photokina, oceniając sprzedaż, działania marketingowe i przede wszystkim profesjonalizm we wsparciu posprzedażowym, jakie dystrybutorzy oferują swoim Klientom. Dzięki naszym nieustannym staraniom już wtedy mieliśmy zaszczyt odebrać wyróżnienie tzw. BRONZE AWARD i tym samym cieszyć się z trzeciego miejsca na świecie. Tamta nagroda zmotywowała nas jeszcze bardziej do intensyfikacji naszych działań, co zaowocowało przyznaniem nam aktualnie najwyższego wyróżnienia (tzw. GOLD AWARD).

Jo Hermans, CEO K-Consult Sp. z o.o.:

„Bardzo cieszymy się z faktu, iż dystrybutorem Sigma w Polsce jesteśmy iż już od ponad 15 lat. Jako firma mamy szczęście być częścią jednego z najbardziej ekscytujących i innowacyjnych okresów w historii Sigma Corporation; okresu, w którym Sigma stała się marką referencyjną w zakresie jakości obiektywów. Mamy ogromny szacunek do konsekwentnego, wytrwałego podejścia i wizji zespołu Sigma Corporation, by produkować sprzęt wyłącznie zgodnie z najlepszymi standardami branżowymi i utrzymywać całą produkcję wyłącznie w Japonii. Jesteśmy dumni z tej wyjątkowej nagrody, będącej uznaniem za wypełnienie naszej części pracy poprzez marketing, usługi i działania sprzedażowe w ostatnich latach. Jednocześnie jesteśmy wdzięczni naszym klientom detalicznym w Polsce, bez których ten sukces i wyjątkowe wyróżnienie nie byłyby możliwe. Dedykujemy tę nagrodę w pierwszej kolejności zespołowi Sigma Corporation, ale także naszym partnerom w Polsce. To właśnie synergia kunsztu Sigmy, zaangażowania naszych dealerów i naszych własnych wysiłków handlowych sprawiła, że ​​Sigma stała się najpopularniejszą marką obiektywów w Polsce pod względem udziału w rynku”

M.in. dlatego, w samym roku 2019 nasze obiektywy uczestniczyły w ponad 90(!) różnego rodzaju wydarzeniach (warsztatach, pokazach) w Polsce. Dodatkowo, w ostatnich latach oprócz warsztatów, ogromne znaczenie zyskała nasza komunikacja internetowa – nowa strona www, Facebook, Instagram – dzięki czemu zintensyfikowaliśmy swoje działania publikując wiele testów, przykładowych zdjęć i filmów, ale również informacji nt. historii marki SIGMA oraz sylwetki osób tam pracujących.

Z tego miejsca dziękujemy wszystkim naszym Dealerom, za których pośrednictwem możemy do Was dotrzeć i przede wszystkim Wam – Klientom, którzy zaufali produktom marki SIGMA. Obiecujemy, że przed nami jeszcze wiele nowych, bardzo ciekawych produktów.

Takie wyróżnienie to dla nas prawdziwy powód do świętowania. A czy moglibyśmy świętować lepiej, niż specjalnymi promocjami? Z tej okazji wszystkie obiektywy SIGMA z linii Contemporary, Art i Sports, zakupione w Autoryzowanej sieci Dealerów (http://sigma-foto.pl/gdzie-kupic/) od dziś (2.11.2020) do końca roku (31.12.2020), po ich bezpłatnym zarejestrowaniu przez Klientów na dedykowanej stronie https://gwarancja.sigma-foto.pl/, zostaną objęte aż 5-letnią gwarancją!!*

Dodatkowo, razem z najlepszymi Dealerami SIGMA w Polsce, przygotowaliśmy 14-dniową promocję (ważną od 2.11.2020 do 16.11.2020) polegającą na dodawaniu do wybranych obiektywów atrakcyjnych akcesoriów (m.in. filtrów Marumi, toreb i walizek fotograficznych Vanguard, statywów SLIK) o wartości nawet 990zł! Promocji szukaj u najlepszych Autoryzowanych Dealerów w Polsce**

__________

* Szczegóły dostępne w regulaminie akcji